Lån

Kjøpe Bitcoin

Hva er Bitcoin? 

Bitcoin er verdens største elektroniske valuta og kryptovaluta. Det er vanligvis slik at man deler inn valuta i konvensjonell valuta som dollar, norske kroner og Euro. I tillegg har man det som ikke er like konvensjonelt som elektroniske valutaer og kryptovaluter. Elektroniske valutaer er sett på som en overordnet kategori, mens kryptovaluta er en elektronisk valuta.  

Kryptovaluta er et spesialområde hvor man bruker kryptering til å sikre transaksjoner mellom partene. Da er det viktig å få med seg at det også er viktig at man får gjort det man uten å miste tilgangen til det som er kryptering. En av utfordringene med krypto er at det ikke er så lett tilgjengelig for dem som ikke har tilgang. Har en person passordene og han dør betyr det for at dem som eier verdiene aldri får tilgang igjen. Det finnes uheldige historier om akkurat dette.  

Hva er blokkjede? 

Når man snakker om Bitcoin og annen kryptovaluta er det viktig å få med seg at det revolusjonerende med hele valutaen er at du ikke trenger å være avhengig av en annen enhet eller en annen institusjon. Du som kjøper eller selger kan kjøpe eller selge verdier direkte med en annen person. Dette er umulig akkurat nå når det kommer til penger. Skal du bruke penger, uansett hvordan du gjør det, så vil det være ganske mange parter som tar del i bruken av disse pengene. Er du en type som ikke liker å ha andre involvert i det du driver med kan det være greit å bruke krypto fremfor andre betalingsmidler.  

Tenk deg bare bruken av kredittkort. En bank har kortet, et annet selskap eier og driver selve betalingssentralen og en siste firma sitter som clearer. Innenfor krypto er det kun deg og en annen part. Selve Bitcoin systemet er bygget og slik at det finnes mange tusen der ute som jobber med å holde hele nettverket oppe. De holder styr på bokføringen som gjøres gjennom et system kalt blokkjeden. Her er det noen som sitter og passer på hvem som overfører til hvem og at dette bokføres riktig. Man har derfor en gjeng med støtte istedenfor at man er parter som sitter imellom dem som kjøper og selger.  

Hvorfor kjøper man Bitcoin? 

Det finnes mange gode grunner til å kjøpe Bitcoin. Den aller største grunnen til å kjøpe Bitcoin er for å sitte på dem til de er verdt enda mer og deretter kan dem selges. Selger du Bitcoin har du en mulighet til å tjene litt penger sammenlignet med sist gang du kjøpte dem. Om du ikke kjøper Bitcoin så er det andre ting man kan legge penger i. Hvorfor man legger penger i Bitcoin på denne måten er fordi man kan tjene penger. Alt kommer til muligheten for å tjene penger og hvordan dette kan gjøres best mulig. Invester i Bitcoin i dag og se fremover.

Les mer: https://kjopebitcoin.com/kjope-bitcoin/